Isolering

Kære Sangha

Så er det igen tid til en opdatering, og der er sket meget siden sidst. For det første er undergulvet og alle andre relevante konstruktioner på overetagen, som det ses på billedet, bygget færdigt.

Se billederne her

Tag

Dette betyder at isolering af bygningen samt montering af dampspærre, nu også er påbegyndt og enda ca. 4/5 færdig. Det er meget godt for byggeriet, da det nu er realistisk at holde bygningen frostfrit vinteren over.

Isolering

Desværre har Buddhistisk samfund ikke haft økonomi til denne fase, og da den noget dyre kassekredit på nuværende tidspunkt er brugt til det maksimale, har Roshi personligt valgt at donere isoleringen samt dampspærre.

Opgaven går nu på at få færdiggjort isoleringen og dampspærre, samt montering af reglar-træ på væggene og forskaldnings brædder på loftet, således der er klar til el-installationen.

Desværre har jeg, grundet juletid, ikke mulighed for at gøre mere ved projektet i år, men vil forsætte byggeriet allerede i januar igen. Og her vil det absolut være realistisk at blive færdig med de mest akutte opgaver, så vi kan bruge bygningen til den kommende Parinirvana en-dags retræte i februar.

Vinter

Med venlig hilsen

Soin