Vindspærre mm.

Kære Sangha

Så blev facaden hvor indgangen skal være brækket ned og vindspærre samt lægter er nu monteret således den nye facade beklædning kan sættes op (halve rafter).

Facade brækket ned

Facade med vindspærre

Vi har siden sidst fået doneret flere bygge materialer, blandt andet vindspærrer og lægter, og vi har også fået doneret penge til de halve rafter som skal beklæde fronten (og reparerer bygningen andre steder). Så disse vil (hvis alt går planmæssigt) blive købt hjem og hentet inden for den nærmeste fremtid, og selvfølgelig derefter blive skåret til og monteret.

I mellemtiden fortsættes monteringen af vindspærre beklædning samt færdiggørelsen af den sidste trækonstruktion på indersiden af bygningen (både vægge og tag), således der snart vil være klar til isolering. Materialerne til det meste af dette haves og denne del kan derfor fortsætte, vi har dog ikke på nuværende tidspunkt midlerne til at investere i den nødvendige isolering samt dampspærre, ej heller døre og vinduer.

Jeg håber Sanghaen syntes om det der er blevet lavet indtil videre, og alle skal selvfølgelig være velkommen til at komme forbi og se projektet med egne øjne.

Se billederne i on-line versionen

Med venlig hilsen

Soin