El rør

Kære Sangha

Det har været et stykke tid siden, der sidst har været nyt omkring zendo byggeriet. Dette skyldes som I ved økonomiske begrænsninger. Men grundet det fornyligt afholdte retræte, er der kommet penge i kassen, så her er en opdatering over byggeriet.

Se billederne her.

På overetagen er der nu lagt gulvspånplader, dette er det sidste der skal gøres ved gulvet ovenpå inden det færdige gulv monteres.

Forskaldning

Der er også blevet monteret reglar træ på alle vægge, både i stuen og på overetagen, og så er der blevet monteret forskaldnings brædder på loftet. Kasse konstruktionen til loftet i stuen er også lavet.

Reglar

Og så er alle rør til el installationen også blevet monteret i vægge og loft, dette betyder faktisk at vi er klar til det sidste lag isolering samt færdig beklædning, de fleste steder.

Hvad kommende arbejder angår, vil jeg snart påbegynde opbygningen af trappen ved indgangen udenfor, og så er der desuden blevet bestilt et ekstra vindue som vil blive monteret på overetagens syd side. Og så skulle vi gerne have gravet fjernvarmerør ind fra fyrrummet til gulvvarmen i løbet af sommeren.

Der er stadigvæk mange store og økonomisk krævende opgaver der skal laves, så hvis nogen har tid og lyst til at give en hånd med (eller økonomisk støtte), vil det være en stor hjælp, vi har også opgaver som ikke relatere til byggeriet.

Med venlig hilsen

Soin