Ny front

Kære Sangha

Så er det tid til en opdatering, for det arbejde der er blevet udført i løbet af maj måned. Og det må siges at der er sket nogle væsentlige ting for det kosmetiske.

Se billederne her.

For det første har vi fået en ny og forbedret adgang til zendoen, i og med at den udvendige trappe nu er færdig. Dette har været et noget vanskeligt projekt som har taget mig to en halv dag, idet jeg valgte at gå efter en løsning med skjulte skruer.

Front

Som det ses på billedet har vores Han og Densho også fået ny fast plads, så hele bygnings fronten har fået helt nyt look.

Derudover har vi investeret i et ekstra vindue, som jeg har monteret på over etagen så der nu kommer dagslys ind. Og så har jeg monteret sålbænke samt inddækning rundt om alle vinduerne på hele bygningen.

Bagsiden

Der mangler nu kun nogle småting udvendigt, så næste etape bliver påbegyndelsen af den indvendige beklædning.

Men det er jo super godt vejr at arbejde ude i for tiden, og Buddhistisk Samfund har stadigvæk nogle udendørs opgaver som vi har behov for at få ordnet. F.eks har vi en masse grene fra de fældede træer som skal hakkes til flis i vores flis hakker. Og vi har også stadigvæk det gamle opbrudte betongulv helt fra begyndelsen af byggeriet som mangler at blive kørt på lossepladsen.

Specielt sidst nævnte del er vanskelig at klare alene, så jeg håber nogen kan have lyst til at hjælpe til, med nogle af disse ting her i løbet af sommeren. Giv endelig lyd hvis du her tid og lyst.

Med Venlig Hilsen

Soin